Matkalla oivallukseen - valaistumiseen - verkkokurssi

Matka itseen - oivaltamiseen - valaistumiseen - uusi verkkokurssi.   (nimen klikkaaminen avaa kurssin ostosivun) 

Tiedän, että et halua käydä läpi verkkokursseja, mutta tämän verkkokurssin aihe on, kuinka omat oivallukseni itsestä tapahtuivat.

Kurssista voi siis olla sinulle apua, kun kuljet omaa matkaasi ja etsit sitä, kuka sinä olet. Ehkä välillä epäilit itseäsi, oletko normaali tai muut saivat sinut epäilemään itseäsi. Jotkut kokemukset ehkä olivat pelottavia ja halusit lopettaa koko niin sanotun henkisen touhun. Mutta siitä huolimatta jatkoit eteenpäin. Halusit helpotusta elämään, mutta miksi kaikki siitäkin huolimatta on vaikeaa?

Käytän valaistumisesta sanaa oivaltaminen, koska valaistuminen sanassa on vanhaa energiaa, vanhaa pelkoa, että kun valaistuu poistuu heti maan päältä, kuten ennen ylösnousseet mestarit tekivät, koska maan energia oli silloin erilainen kuin nyt.

Siksi nyt on mahdollista oivaltaa ja silti pysyä kehossa kehollisena mestarina. Tästä kurssi kertoo omien kokemusteni avulla. 

Materiaaliin on ladattu lahjaksi  Suuri muutos - verkkokurssi

Tästä linkistä voit ostaa kurssin.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu