Rakkauden matka - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

Kuva: Tsutomu Kimura

MATKA SUURIMPAAN RAKKAUSTARINAAN 

 Rakkaus on lumoava tunne ja se saa sinut palaamaan maahan yhä uudelleen ja uudelleen. Rakkaus on houkuttelevaa.  

 Pyydän sinua tuntemaan sanan - Rakkaus – vain tuntemaan sen … sitten huomioi ajatukset, jotka seuraavat; vanhempien rakkaus, ystävien rakkaus, kumppanin rakkaus – miten ne koit – saivatko ne sinut avautumaan vai sulkemaan itsesi rakkaudelle – ei koskaan enää? En koskaan enää halua kokea rakkautta? 

 Kurssilla oivallat, mitä vääristyneitä rakkauden muotoja olet aikojen kuluessa hyväksynyt käsitykseksesi rakkaudesta ja oletko pelosta kokea taas samoja asioita, sulkenut itsesi, torjunut rakkauden. Samaan aikaan voit ihmetellä, miksi rakkaus ei saavukaan. Missä unelmien rakkaus viipyy?  

 Kokemuksesi rakkaudesta voi olla hylätyksi tulemisen pelko. Jos rakastun, minut taas hylätään ja se on ihan oikein minulle, en ole rakkauden arvoinen. Minun ei ole turvallista edes rakastua.  

 Mitä kaikkea rakkauden nimessä on tehtykään? 

 Olet kärsinyt rakkauden vuoksi, sinut on hylätty, torjuttu - hyväksikäytetty, haavoitettu, pahoinpidelty, muserrettu – olet kokenut monia kauniita, ihania, korkeuksiin kohottavia rakkaussuhteita ja huolimatta kaikesta kärsimästäsi - rakkaus houkuttelee sinut takaisin maahan, koska sinulla on tunne, että jotakin puuttuu – olet unohtanut jotain tärkeää. 

Elämästä toiseen etsit aitoa rakkautta toisista ihmisistä, mutta olet piilottanut sen todella hyvin.  

 Rakkaus on ollut pitkän aikaa hiljaa, koska rakkaus on merkinnyt toisen kanssa olemista. Rakkauden kaipuu saa etsimään sielunkumppania, kaksoisliekkiä, jotain ihmistä, joka rakastaa ja hyväksyy sinut itsenäsi. Haluat nähdä itsesi toisen ihmisen kautta. 

 Saapuuko kaksoisliekki, sielunkumppani riippuu sinusta itsestäsi. 

 Kun tulet itsesi rakastamisen vaiheeseen – menneitten elämien rakastajat saapuvat - sekoittavat elämäsi – jotta voisit oivaltaa kaikkein tärkeimmän suhteen, joka sinulla on. 

 Tämä kurssi saa sinut oivaltamaan, että vaikka elämässä on ongelmia – pelko ja murheet katoavat, kun Rakkaus virtaa runsaasti sinusta – omasta keskuksestasi, rakkaus, jota kukaan ei voi viedä sinulta. 

 Tämä kurssi sopii jokaiselle ja se tuo oivalluksia, selkeyttä, iloa, lempeyttä, itsensä arvostamista, myötätuntoa mutta ennen kaikkea rakkautta – rakkauden kokemista sinua itseäsi kohtaan. 

 Sinä tiedät, että jokaisen ihmisen on itse saatava onnellisuus tapahtumaan, koska se on yksilöllinen olemisen taso. Toinen ei voi tehdä tätä sinun puolestasi. Tämä sinun on tehtävä itse.  

 Ole päättäväinen, älä luovuta omaa vahvuuttasi muille siinä luulossa, että joku tuntuu voimakkaammalta kuin sinä. Valaise polkua edessäsi loistavalla valolla ja rakkaudella, joka sinä olet.  

 Haluatko kulkea tämän matkan Rakkauteen, matkan kokemaan suurinta rakkaustarinaa, joka koskaan on luotu, sinun tarinaasi?  

 Haluatko kuulla sydämesi ääntä ja luoda syvemmän suhteen omaan itseesi? 

 Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa, koska koko materiaali on käytössä heti. Saat paljon kirjoitettua tietoa ja kokemuksien muodossa olevia “meditaatioita”  

 Olen yli 20 vuoden ajan saanut tukea monia henkisen tien kulkijaa erilaisten kurssien avulla. Toivon, että sinä löydät oman tarinasi. 

 Rakkaus on täällä - se on ilmassa – kaikkialla.  

Oletko valmis? Sano - kyllä - olen valmis uppoutumaan rakkauden taikaan, lumoon ja rakastamaan ja hyväksymään itseni juuri sellaisena, kuin olen. 

 Tästä voit ostaa kurssin kun klikkaat sanaa - RAKKAUS

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu