Mikä on suurin valhe, johon ihmiskunta uskoo?

Suurin valhe, johon ihmiskunta uskoo on uskomus pimeyden, paholaisen, synnin, karman, pahuuden olemassaoloon. Ei ole olemassa pahuutta, paholaista, virheitä, karmaa.... nämä ovat valheita, joihin meidät on saatu uskomaan. Pahuus maailmassa on vain sitä, mihin ihminen itse uskoo...ja siksi se on olemassa....
Et ole tehnyt mitään väärää, koska ei ole olemassa pahaa. Vapaus on sitä, että sallit itsesi oivaltaa, että et ole tehnyt mitään väärää.
Mitä on Paholainen? Ne ihmiset, jotka eivät rakasta itseään uskovat Pimeyteen, Paholaiseen - pahuus tapahtuu tuolla jossain on heidän todellisuuttaan ei sinun, jos valitset niin. On ihmisiä, jotka ovat riippuvaisia pahuudesta, valheesta jostakin pimeydestä.... he uskovat, että on pahuutta - he toimivat, käyttävät pahuutta - uskovat voimankäyttöön ja käyttävät voimaa, pakottamista......kävele tuon uskomuksen ohi.... jatka kävelemistä...
Kuinka paljon tärkeämpää on tuntea sielun kauneus... puhua siitä....

DreamWalk into new

DreamWalk into new..... DreamWalk uuteen....

Mestarin elämä / Minä Olen täällä

I Am Here - Minä Olen täällä.....I exist ... Minä olen olemassa....

Fantasiaan .... kävele fantasiaan... se on todellista...

Fantasia... Fairy Tales... sadut .. yksisarviset, keijut, haltijat.... muotoa muuttavat olennot ovat todellisia.... muistatko? Salli itsesi muistaa ne jälleen.... tuo on osa fantasiaa..... tiedät intuitiivisesti, että voit laajentaa itseäsi - the I am - tietoisuuttasi.... on olemassa niin paljon muuta ja et pääse siihen ajattelemalla.... vaan sallimalla..... fantasian elämääsi....se on jo sinussa ... palaat itseesi...olet etsinyt kauan ulkopuoleltasi ja löydät itsesi ....täällä ei ole taistelua. mielen monimutkaisuutta.... fantasiassa ei ole kyse oikein ja väärin tekemisestä....täällä on luovuutta, tietoisuutta...voit kokea itsesi....minä vain näytän sinulle oven fantasiaan, jossa on kokonaan toisenlainen maailma.....muistot saavat hymyn kasvoillesi, kun muistat lapsuuden ajan fantasiaa... jolloin vain koit sen....
Älä ajattele niin kovasti tätä.... mitä minusta muut ajattelevat, rakastunko fantasiaan niin, että en halua tulla takaisin? Fantasia on sallimista... yli rajoittavan ihmisen maailman....salli itsellesi lupa olla Fantasiassa ... oletko valmis ... hengitä syvään....

Ajan ja tilan, paikan, avaruuden tuolle puolelle......

Istu hiljaa ja salli kokemus siitä, kuinka aika ja tila, paikka, avaruus virtaa lävitsesi kuin joki......ajasta ja tilasta muodostuva joki....kaunis elämän joki virtaa lävitsesi....
sinä olet hiljaa ja aika - avaruus, tila liikkuu lävitsesi, kauttasi ... ei päinvastoin......

Kirje heräävälle, tiedostavalle ihmiselle... Tobias enkeliolennolta... Sinä Olet Luoja.

Jollain tasolla olet sanonut, Minä Olen valmis....Sinä olet Luoja. Minä olen valmis.... Hengitä....et ole yksin. Mikä on totta? Kuka, mikä Jumala on? Miksi olen täällä? On oltava jotakin enemmän ... Unelmani ovat menneet....Minä haluan vain olla yksin....Sinä olet luoja....Sinun valintasi.... Aika sanoa hyvästi vanhalle ihmis-itsellesi.... Hyvästien jälkeen...tulee VAPAUS.... VALINTA...LAAJENTUMINEN... UUSI ENERGIA... JUMALALLISUUS...KAIKKI MITÄ MNÄ OLEN... Mitä valitset? Sinä olet rakastettu.....Sinä et koskaan ole yksin... ja niin se on.

Tobias kertoo kuinka maa on mahdollisuus kokea elämän kauneutta.

Tämä kaunis ja rakkauden täyteinen Tobias - enkeliolennon viesti elämän kauneudesta, on koskettava.

Merabh vastaanottamiseen. Merabh on tietoisuudessa tapahtuvaa muutosta.

Adamus Saint-Germain johtaa sinut vastaanottamaan......voit nukahtaa kuunnellessasi tätä mutta se ei haittaa.....

Mestari juo sisäänsä kaiken, hengittää syvään, hengittää kaikki tunteensa syvälle sisäänsä... kaiken.. ilon, surun .... Mestari juo elämää syvälle itseensä....

"Elämän hengittäminen syvään" –merabh

Vedetäänpä siis syvään henkeä. Teemme suhteellisen lyhyen merabhin tässä. Saisimmeko valoja himmennettyä, kiitos.

Okei, vedetään kunnolla syvään henkeä, vähän musiikkia. Musiikki on aina kiva asia. Kyllä, musiikki vaikuttaa mielialaan eri tavoin.

(Musiikki alkaa: Full Moon Dance, Anders Holten levyltä Lemurian Home Coming)

Vedetään kunnolla syvään henkeä.

Ja tässä hyvin pyhässä ja kallisarvoisessa hetkessä, pyydän sinua taas kerran antamaan itsesi mennä ajatusten tuolle puolen.

(Tauko)

Mestari juo sisään. Mestari juo syvälle. Mestari juo hyvin syvälle kaiken – pimeytensä, masennuksensa, ilonsa ja valonsa. Mestari juo hyvin syvälle elämää.

Ja olet ollut tässä – monien, monien elämien jälkeen olet lopulta päässyt tähän pisteeseen. Tuttu juttu. Olet ollut kyllästynyt mestari jonkin aikaa, koska olet rajoittanut energiavirtaa.

Et halua lisää samaa vanhaa, ja kiittelen sinua siitä. Et halua lisää eilistä. Et halua lisää samoja rutiineja ja kuvioita. Sinun pitäisi kiitellä siitä itseäsi.

Et halua jatkaa kuvioiden tekemistä uudestaan ja uudestaan. Et halua vain ansaita elantoasi. Et halua vain saada suhdetta. Voi, haluat olla mieluummin ilman suhdetta, kuin saada vain uuden suhteen.

Et halua mennä vain pintaa hipoen terveytesi kanssa, vain toivoa, ettet sairastu johonkin vakavaan sairauteen.

Voi ystäväni, olette niin valmiita kaiken osalta. Niin valmiita ja samaan aikaa niin valmiita johonkin uuteen.

Tiedätte, että sitä on. Tiedätte, että mitä tahansa se onkin – tämä asia mikä ylittää sanat – tiedätte sitä olevan. Olette valmis.

Kuitenkin mielenkiintoinen paradoksi on tässä kohtaa: koska et halua vain lisää samaa, rajoitat, pidättelet. Et hengitä sisään kuin hirviö, hullu hirviö. Sinä pidättelet.

Tässä koko päivässä on kyse siitä, että mestari juo syvälle, hengittää syvään, elää syvästi, nukkuu erittäin syvästi.

Mestari ymmärtää, että ainoan kontrollin pitäisi olla hyvin tietoista kontrollia. Toisin sanoen, olet tietoinen siitä, että kontrolloit tarkoituksella. Kaikki tiedostamaton kontrollointi ei ole tarkoituksenmukaista. Sitä tapahtuu joka päivä, tuhansia kertoja päivässä – tiedostamatonta kontrollointia ja rajoittamista. On ok kontrolloida ja hallita, mutta tietoisesti.

Mestari juo syvälle, myös pimeyttään. Yrittämättä kontrolloida sitä. Yrittämättä välttää sitä. Erityisesti juo syvälle omaa pimeyttään, omaa suruaan.

Mestari juo syvälle elämää.

Ja vaikka on ehkä huoli, että jos juot syvälle elämää nyt, jäät ehkä jumiin siihen, sinun on ehkä tultava takaisin ja eksyt ehkä taas, mutta et tee sitä. Et tee sitä, koska olet tehnyt tuon sitoumuksen ja päätöksen itsellesi. Et tee sitä, koska minä en anna sinun.

Voit juoda syvälle elämää etkä jää siihen jumiin.

Mikä se oli, mikä oli tuo intohimo, tuo syvä, syvä intohimo mistä puhuimme viime musiikkikokemuksessamme? En halua oikeastaan ilmaista sitä sanoin, mutta annan teille vihjeen. Se oli elää. Se oli elää.

Eikä vain olla olemassa. Ei vain käydä läpi elämää, vaan kaikkien näiden elämien ja inkarnaatioiden jälkeen intohimona oli elää. Sitä se oli.

Et jää jumiin. Et eksy. Sinä elät.

Saatat toisinaan elää ärsyyntyneenä ihmisiin. On ehkä aikoja, jolloin planeetan jotkin hyvin rajoittuneet energiat ja rajoittunut tietoisuus tekee sinut hulluksi, mutta voit silti elää. Se on intohimo. Se on aistillinen sitoumus.

Paljon muita asioita tapahtuu. Kun elät, sinusta tulee standardi muille. Kun elät, sinulla on elinvoimaa, terveyttä ja yltäkylläisyyttä. Kun elät, inspiroit muita. Mutta ilo, intohimo on vain elää – avoimesti, ilman jarruja, alttiina.

Niinpä kutsun sinua käyttämään tämän hetken juodaksesi syvälle, syödäksesi syvälle, rakastaaksesi syvästi, hengittääksesi syvään ja kokeaksesi kaikki nämä asiat syvästi.

Mestari juo syvälle.

Heräämättömät juovat hyvin pinnallisesti. Mutta mestari juo hyvin syvälle, pelottomasti ja ilman rajoja.

(Tauko)

Vedä taas henkeä, pakottamatta, mutta kuitenkin syvään. Mitä se merkitsee? Et pakota hengitystä sisään tai ulos, mutta kuitenkin se on syvää. Miten teet sen? Vain teet sen.

Kun hengität syvään ilman lihaksia ja voimaa, yhtäkkiä tuota ilmaa ja energiaa vain virtaa ja tulee kehoosi, ajatuksiisi. Voit hengittää syvään pakottamatta mitään.

Näetkö, miten se toimii? Voit juoda syvälle elämää pakottamatta mitään.

(Tauko)

Rakastan sitä, että annatte itsenne mennä ajattelun tuolle puolelle tällä hetkellä. Tarkoitan, että nykyään yleisesti menette ajattelun tuolle puolen, todelliseen aistitietoisuuteen, elämän aistillisuuteen. Se on todellista vapautumista. Se on todellista menemistä vankilan ulkopuolelle.

Sitä tapahtuu vähän täällä tänään – vain tuntemista.

Vedetään kunnolla syvään elämän henkeä yhdessä.

Olette siirtymässä uuteen vaiheeseen, uuteen vaiheeseen. Jättämässä kirjaimellisesti tämän paikan. Se on palvellut teitä hyvin. Olette siirtymässä uuteen tilaanne kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Ei aina helppoa. Sanotaan, että on vaatinut paljon työtä rakentaa tämä uusi paikka, vaatinut paljon rahaa, mutta se kaikki on palvelemassa.

Sama asia tapahtuu teille henkilökohtaisesti. Olette jättämässä taakse esi-isienne biologian. Olette jättämässä taakse ajatukset. Olette jättämässä taakse massatietoisuuden ja menossa omaan tilaanne nyt. Ei aina helppoa. Paljon hyviä muistoja myös, mutta rakkaat ystävät, sen valitsitte ja siksi niin on.

Ja jos teillä koskaan on mitään epäilyksiä, pelkoja tai huolenaiheita, vetäkää syvään henkeä ja muistakaa …

ADAMUS JA YLEISÖ: Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Olet vain läpikulkematkalla.....

Merabh on tietysti aikaa, jolloin teidän ei tarvitse tehdä mitään, edes ajatella. Silloin vedätte syvään henkeä ja vain sallitte. Vain sallitte. Mutta tässä merabhissa haluan teidän todella tuntevan, millaista on olla vain läpikulkumatkalla.

Vain läpikulkumatkalla

(Musiikki alkaa)

Se ei merkitse, että te et voi kokea. Itse asiassa se parantaa kokemuksia.

Se ei merkitse, ettei ole omistajuuden tunnetta kokemuksiinsa. Ei, on täydellinen omistajuus, mutta hyvin vapaalla ja vapauttavalla tavalla. Voimme himmentää valoja vähän.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, kun menemme tähän avaus-merabhiin.

Olen vain läpikulkumatkalla.

Kokemus tällä planeetalla oli valinta ja oli aina se tietämys, että kerääntymispäivä, yhdistymispäivä olisi täällä. Kuten Kuthumi sanoisi: "Typerä, typerä ihminen, kun murehdit niin paljon, ettei sitä tapahtuisi. Typerä, typerä ihminen, että jäit niin kiinni ajatuksiisi, jäit niin kiinni rajoituksiin, että unohdit olevasi vain läpikulkumatkalla."

Kun kuljet läpi, voit nauttia kauneudesta. Voit nauttia itse asiassa siitä, mikä on osoittautunut rajoituksiksi. Voit nauttia uudesta tavasta ymmärtää "minä olen".

Olet vain läpikulkumatkalla.

Kuljet kuin kauniin metsän läpi. Voit nauttia hetken tuoksuista, näkymistä ja äänistä. Voit olla hetken vuorovaikutuksessa puiden, kauniiden kukkien ja luonnon deevojen kanssa.

Mutta olet vain läpikulkumatkalla. Tämä ei ole koti. Tämä ei ole vankila. Tämä ei ole tietenkään testi. Et kilpaile ketään toista vastaan.

Olet läpikulkumatkalla pelkän läpikulkemisen vuoksi, vain koska voit tehdä sen.

Kuljet läpi sielun loiston vuoksi, jotta se voi nähdä itsensä ja tuntea itsensä uusilla tavoilla.

Sinun ei tarvitse läpäistä testiä jatkaaksesi läpikulkemista. Ei ole vaiheita tai askelia. Ei ole todellisuudessa ulottuvuuksia. Ei ole salaisuuksia. Ei ole guruja tai pelastajia.

Olet vain läpikulkumatkalla.

Voit tanssia, kun kuljet läpi. Voit tanssia. Voit myös leijua. Voit kiiruhtaa, jos haluat, mutta siihen ei ole tarvetta. Voit ottaa myös kaikessa rauhassa. Ota niin kauan aikaa, kuin haluat. Ennemmin tai myöhemmin oivallat, että olet vain läpikulkumatkalla.

Kyllä, olet ehkä elänyt monta, monta elämää läpikulkumatkalla. Sinulla on ollut monia rakkauksia, olet itkenyt monia kyyneliä. Sitä ei suunniteltu minkäänlaiseksi testiksi. Se ei tietenkään ollut mitään, minkä määritteli joku toinen olento tai olentoneuvosto tai olentoliitto, eikä kukaan enkeli.

Olet vain läpikulkumatkalla.

Sitä ei suunniteltu, jotta nähdään, miten vahva olet. Sinun ei tarvitse olla vahva kokeaksesi iloa. Sinun ei tarvitse olla vahva kokeaksesi aistillisuutta, valoa ja pimeyttä. Ei. Sillä ei ole mitään tekemistä vahvuuden tai päättäväisyyden kanssa. Itse asiassa, mestari löytää, että on kyse vain sallimisesta.

Läpikulkumatkalla kokemisesta tulee joskus niin syvää, niin rikasta – no, itse asiassa useimmiten – että olet unohtanut, että olit vain läpikulkumatkalla.

Toisinaan ajattelit, että oli ikuisuus täällä – ikuisuus onnellisuuteen, ikuisuus täyttymykseen, integroitumiseen. Ei ole. Se on harhaa. Mielenkiintoista harhaa, mikä läpi vain kuljet.

Läpikulkumatkalla tapasit paljon muita ihmisiä. Sinusta tuli hyvin yhdistynyt tosiin ihmisiin. Kahlittu tavallaan. Yhteenpunoutunut siinä määrin, että tunsit, ettet ollut enää vapaa vain kulkemaan läpi. Sinulla oli velvollisuuksia ja vastuita kaikille, täyttämättömiä sitoumuksia, tarve huolehtia toisista.

Vedä syvään henkeä. Olet vain läpikulkumatkalla ja niin hekin.

Kun kuljet tämän maapalloksi kutsutun paikan läpi, voit kokea sen, miten haluat. Voi, tiedän – tiedän, että kaikki näyttää toisinaan toimivan sinua vastaan tai ulkopuolellasi. Mutta ei toimi. Siltä vain näyttää – yksi noista harhoista.

Olet vain kulkemassa tämän paikan läpi. Miksi et päättäisi tehdä sitä haluamallasi tavalla ja vain kulkea läpi.

Kun kuljet tämän paikan läpi, koskaan ei tuomita, miten teit sen. Kukaan noin 9000 ylösnousseesta mestarista ei koskaan tuomitse, miten nopeasti tai miten hitaasti, miten pimeästi tai miten valoisasti. Jumala tai enkelit tai muut eivät tuomitse. Ne käsittävät, että kuljet vain läpi sellaisesta, mikä on luultavasti yksi vaikeimmista, kauneimmista, haastavimmista ja näkemyksellisimmistä kokemuksista, mikä sieluolennolla koskaan on. Ne käsittävät, että olet vain läpikulkumatkalla. Ne käsittävät, että omaksuit identiteettejä, jotka eivät olleet oikeasti sinun, ajatuksia jotka eivät oikeasti olleet sinun ja asioita joita et valinnut oikeasti, tietoisesti.

Sitä ei tuomita, miten kuljet läpi. Vain se on syy juhlaan, että teit sen.

Minä, Adamus, sekä Kuthumi ja kaikki muut, jotka ovat olleet täällä kanssanne tänään – teidän mestarien kanssa – pyydämme teitä tuntemaan hetken tätä tietämistä, että olette vain läpikulkumatkalla – poissa mielestä, mielen tuolla puolen. Tanssikaa, jos haluatte. Laulakaa, jos haluatte. Nauttikaa kaikesta, mitä elämällä on tarjottavana, jos haluatte. Mutta olette vain läpikulkumatkalla.

Sinä, sielusi, aspektisi – vain läpikulkumatkalla.

Jos meillä on teille yksi sana, se on pelkästään "elää". Elää.

Kun kuljette läpi, eläkää. Tiedätte täsmälleen, mitä tarkoitan tällä ja miten se soveltuu teihin.

Se on yksi asia, mikä on tullut esiin viime aikoina – tullut esiin tunneitsestä – ja melkein törmännyt yhteen sisäisen tietämisen kanssa. Tullut esiin tuosta osastanne, mikä on mestari ja mikä painii sen osanne kanssa, millä on edelleen rajoittuneita ajatuksia.

Eläkää.

Aah! Tuntekaa sitä, tuon elämisen ydinolemusta. Se kuulostaa kauniilta. Voi, vain eläkää olentona, joka on läpikulkumaalla ja elää intohimoisesti, avoimesti, ennakkoluulottomasti ja häpeämätä. Eläkää.

Mutta sitten on tämän elämisen toinen osa. Olette eläneet pienesti. Olette eläneet rajoittuneesti. Olette eläneet pelossa, rajoituksissa, joten teillä on kaksi dynamiikkaa – "elä!" ja sitten "elä?" Eläkää!

Voitte tuntea sen. Tiedän, että voitte tuntea sen. Tiedän, että voitte kuvitella sen. Voi, vietän paljon aikaa kanssanne iltaisin, joskus keskellä yötä. Voin tuntea sen. Voin tuntea tuon halun elää. Mutta sitten voin tuntea noiden ajatusten tulevan – "Mutta mitä jos? Kenties en voi. Kenties minun ei pitäisi." Mutta kuitenkin intohimo tulee takaisin – "Elä! Elä!" Sitten tulevat ajatukset – "Mitä se merkitsee? Miten teen sen? Milloin minun pitäisi aloittaa? Miten paljon minun pitäisi työstää sitä?" Ja se on kenties yksi ydinasia, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Voitte tuntea sen – "elä!" Voitte tuntea sen.

Mutta sitten voitte tuntea myös tuon "elä?" vai kuole. Voitte tuntea, että "ehkä minun pitäisi elää vain pienesti". Ette voi enää. Ette voi. Voitte yrittää. Voi, te yritätte – te yritätte todella hyvin. Saatte "kympin" yrittämisestä. Mutta ette voi elää enää pienesti.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä

SoulDreamWalk - Adamus Saint - Germain

Kaunis, taustalla soiva melodia, on Ahria nimisen laulajattaren esittämä Gayatri Mantra.
Lue lisää hänestä www.Ahria.com

Michael Hoppe/ This Majestic Land

Tämä kappale virittää sinut DreamWalker tunnelmiin. Michael Hoppe / This Majestic Land

Kryon / Lee Carroll / 10.4. 2010

Valokehon aktivointi koodit menestystä, vaurautta varten.

Tämä lataus on tullut 6.5.2014. Luo kuppi tai malja, jonka täytät vauraudella....menestyksellä.....

Maailmankaikkeus antaa... ota vastaan.....

Tämä on tullut 12.5.2014. Avautumista vastaanottamaan siunauksia. Mitä sielusi luo sinulle seuraavaa tasoa varten..... Luo kuppi tai malja ja ota vastaan. Oman ykseytesi tilassa olet eheä ja yhdistyneenä sydämesi toiveisiin. ( Katso myös toinen lataus ja luo kuppi, malja, jonka täytät vauraudella......

Kommentit

tapsa

31.08.2014 10:45

Tykkään kovasti vaikka en ymmärrä englantia kuin pikkuriikkisen... tykkään,
vaikka en osaa yhdistää rikkauden hankintaa totuudentietämisen kanssa.

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu