Uusi DreamWalker logo

Uusi DreamWalker logo

Egyptin muinaisessa kulttuurissa samoin kuin monien alkuperäiskansojen keskuudessa - dreamwalk - unimatka, unikävely - oli laajalti käytetty tapa saattaa kuolevia ihmisiä heidän matkallaan ei - fyysiseen maailmaan. Tapa oli tunnettu erityisesti intiaaniheimon Anasazien keskuudessa.

Suomessakin oli ennen tapana sadonkorjuun jälkeen saattaa kaikki vuoden aikana siirtyneet omaiset ei - fyysiseen maailmaan.

Tämän ajan Dreamwalker on perehtynyt tuohon muinaiseen järjestelmään pohjautuvaan koulutukseen, DreamWalker Death - kurssilla, jonka aikana perehdytään matkaamiseen tuonpuoleisessa, fyysisen kuoleman jälkeisessä maailmassa. Kurssin aikana muodostuu selkeä ymmärrys ja henkilökohtainen kokemus matkasta tuonpuoleiseen.

DreamWalker tuo lohtua ja vakautta siirtymävaiheeseen, joka voi tuntua pelottavalta. DreamWalker kulkee tuonpuoleisessa oppaana matkalla, joka voi olla siirtyvälle hämmentävää. DreamWalker ei edusta mitään uskontojärjestelmään, myöskään saatettavan uskontojärjestelmällä ei ole väliä, jos hän itse on valmis avautumaan uusille näkymille, joita matkalla kohtaa.

DreamWalker on mahdollisuuksien mukaan paikalla, kun fyysisen kehon elämä päättyy ja siitä alkaa DreamWalk. DreamWalker saattaa siis siirtyvän näkymättömässä maailmassa, jos saatettava niin valitsee.

Maan Lähialueet (yleisimmin puhutaan Astraali tasosta) ovat niitä tasoja, joilta jälleensynnytään uudelleen kehoon. Nämä tasot ovat hämmentäviä ja maan vetovoima on siellä voimakasta. Moni elämässään traumatisoitunut voi täällä kokea olevansa eksyksissä, hämmentynyt ja vaeltelee vain ympäriinsä.... ei oivalla edes ettei ole kehossa enää..... moni on jäänyt kiinni riippuvuuksiin ja haluaa jatkaa niiden tyydyttämistä.....  joku voi olla niin rakastunut, että haluaa pysyä rakastettunsa lähellää..... syitä on monia miksi jäädään näille tasoille.... Maan Lähialueet eivät kuitenkaan ole lopullinen levonpaikka. Siellä on tosin myös korkeammalla tasolla olevia kauniita alueita, mutta ne ovat kuitenkin vielä " mielen" taivasta. Monet kirjoitetut kirjat kuoleman raja- kokemuksista, ovat näiltä Maan Lähialueilta kertovia, koska niitä pystyy kuvailemaan sanoin. Kirjojen tarkoitus on kertoa, ettei kuolemaa ole.

DreamWalker luo ensin suhteen saatettavaan ja kun kehosta poistuminen on tapahtunut, DreamWalker jatkaa työtään joka päivä, niin kauan kun saatettava on päässyt Kukkien Sillalle tai valinnut jäävänsä muille tasoille.

Tätä työtä eivät enkelit pysty tekemään, koska heidän energiansa ovat siirtyvälle usein näkymättömiä. Ihmisen energia on tutumpaa ja se on helpompi huomata. DreamWalker kulkee siis saatettavan kanssa aina enkelikotiin vievälle Kukkien Sillalle, jos saatettava niin valitsee.

DreamWalker siis pitää yllä tasapainoa ja on täysin tietoinen omasta kehostaan maan päällä, ei siis ole unessa. Hän saattaa siirtyvän ohi maan vetovoimassa olevien lähialueiden, jotka saattavat olla siirtyvälle hyvin hämmentäviä. DreamWalkerilla on oma kokemuksensa näistä tasoista ja hän pystyy siksi opastamaan siirtyvää.

Kommentit

Päivi Haapanen

23.01.2018 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu