Lähetä viesti

Lähetä viesti

Hei kiitos viestistäsi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Henkilökohtainen loukkaamattomuus on minulle tärkeää ja suhtaudun tietojesi käsittelyyn vakavasti. Tietosi ovt turvassa ja suojattuja.

Minä Rita olen rekisterinpitäjä. En jaa, myy tai anna niitä kenellekkään ulkopuoliselle. Sähköpostiosoitetta tarvitaan, jos lähetät minulle kysymyksen. Muuta tarkoitus varten en niitä kerää. En lähesty sinua mainoksin.

Rekisteröitynä asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet.

) Tietolaki 
Rekisteröidylle henkilölle on ilmoitettava ennen hänen henkilötietojensa kirjaamista ja tallentamista. Hänen tulee antaa kirjallinen suostumus tietojensa tallentamiseen. 

2) Oikeus päästä tietoihin 
Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus saada tietoa siitä, mitä hänen henkilötietojaan käsitellään, sekä lisätietoa mm. tietojen tallennuksen tarkoituksesta, alkuperästä ja vastaanottajasta, tallennuksen kestosta sekä oikeusperusteista. 

3) Oikeus tietojen oikaisemiseen 
Rekisteröity henkilö voi pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisemista tai täydellistämistä. 

4) Oikeus peruuttamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi ") 
Rekisteröity henkilö voi pyytää tietojensa välitöntä poistamista, jos esim. niiden alkuperäisen käsittelyn syytä ei ole enää olemassa, luovutettu suostumus peruutetaan, tietojen käsittelyyn esitetään vastalause tai jos tietoja on käsitelty laittomasti. 
Huomioi EU: n GDPR-luettelossa esitellyt poikkeukset. 

5) Oikeus käsittelyn rajoittamiseen 
Rekisteröity henkilö voi vaatia tietojensa kaytön rajoittamista, jos tiedot ovat puutteelliset, niitä on käytetty väärin, tai suostumusta tietojen käyttöön on vastustettu. 

6) Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen 
Asetuksen mukaan rekisteröidyllä on oikeus siirtää rekisterinpitäjälle toimittamansa häntä koskevat henkilötiedot rekisterinpitäjältä toiselle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle tiedot on toimitettu. Tiedot on voitava siirtää jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Rekisteröidyllä on oikeus saada henkilötiedot 
siirrettyä suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, mikäli se on teknisesti mahdollista 

7) Vastustamisoikeus 
Rekisteröity henkilö voi milloin tahansa vastustaa tietojensa käyttöä eri tarkoituksiin. Rekisterinpitäjä on velvollinen informoimaan rekisteröityä vastustamisoikeudesta viimeistään silloin, kun rekisteröityyn ollaan yhteydessä ensimmäisen kerran. Tieto rekisteröidyn oikeudesta on esitettävä selkeästi ja muusta tiedotuksesta erillään. 

PayPal säilyttää maksutietosi tarvittavan ajan luotettavasti. 

Kirjoita viesti tähän. Täytä lomake:

 
 
 
 

Uusimmat kommentit

29.03 | 04:35

Ero on pahempi kuin kuolema! Kuoleman toivoisin itselleni pikaisesti. On turha elää, kun joka päivä on yhtä helvettii...

29.03 | 04:31

-edelliseen. Avioero on minusta paljon pahempi kuin kuolema. Kuolemana on niin lopullinen.sen jälkeen on elämää, minusta se on parempi. Kaiken muun kurjuuden jälkeen elämä voi olla yhtä taistelua.....

29.03 | 04:24

Minusta, Kiitos kuolema on helpotus. Oli se sitten äkkiä tai vuosien odotus. Kuolema , on helpottava ajatus elävälläkin. Kuolema on kuolema. Olen sitä mieltä, kuollut mikä kuollut.

23.01 | 12:06

Hei
Olen erittäin kiinnostunut DreamWalker Death - koulutuksesta. Koska se järjestetään seuraavaan kerran?

Jaa tämä sivu