Sielun kutsu valotyöhön

Sielun kutsu valoon

Oletko tuntenut maailmankaikkeuden tönäisevän sinua, mutta et ymmärrä mihin sinua kutsutaan. Voiko olla, että sinulla on esteitä, jotka pidättelevät sinua aloittamasta sitä työtä, jonka vuoksi tulit maahan? Noiden esteiden poistaminen auttaa sinua rohkeasti astumaan omiin sielusi lahjoihin ja pääset yhteyteen sen kanssa, kuka sinä olet. Tunnet yhteyden kaikkiin ja ennen kaikkea itseesi. 

Haluatko avautua omalle voimallesi - valollesi ja sallia sen loistaa muille, jotka voivat myös löytää oman polkunsa, tehtävänsä, tarkoituksensa täällä maassa

Sallitko itsesi avautua henkimaailmalle?

Tämä kurssi voi auttaa sinua saamaan yhteyden poistuneisiin rakkaisiisi rajan taakse.

Haluatko oppia kuinka voit aloitta kanssakäymisen sielusi ja rakastavien jumalaisten henkien kanssa? 

Haluatko muuttaa vanhat jumittuneet energiat rakkaudeksi?

Paljastaa omat sielusi tarjoamat hengen lahjat?

Voit kuunnella mitä kehosi kertoo sinulle. Erotat oman mielesi äänen, hiljennät sen ja kuulet oman sisäisen äänesi, omat tunteesi ja löydät omat lahjasi, jotka ovat aina olleet sinussa, mutta olet piilottanut ne pelkojesi alla. Nyt nuo pelot voi poistaa tämän kurssin avulla.

Haluan auttaa sinua löytämään omat hengen lahjasi ja sallimaan valosi loistaa itsellesi ja maailmalle. Tämä kurssi voi auttaa sinua ymmärtämän oman tehtäväsi, mikä sen on. Mukana on voimallisia kokemusmeditaatioita.

Tämä kurssin viesti on minulle tärkeää ja rakastan tätä aihetta. Toivon, että löydät oman loistavan valosi ja sallit sen loistaa.

Tästä voi ostaa kurssin 

 https://www.campwire.com/buy_flexible/50ffe911-17c6-4507-892f-e7d56dd4aa3c

Kurssi on käytössäsi heti ja sillä ei ole aikarajaa toistaiseksi.