DreamWalker lemmikeille

Ihana lemmikki kissa ja DreamWalk....

MITEN PYSYÄ YHTEYDESSÄ LEMMIKKIIN SEN POISMENON JÄLKEEN SEKÄ MITEN KUTSUA SE TAKAISIN UUTEEN INKARNAATIOON.

Käytyäsi DWD - koulun voit saattaa myös lemmikkisi näkymättömässä maailmassa. ( Annan siitä tietoa koulussa, jos haluat) Tietoisuus lemmikeistä laajenee, miksi ne ovat täällä....

Lemmikit ovat rakastavia seuralaisiamme ja täällä palvelemassa meitä. Loimme lemmikit kauan sitten kun sulautimme enkelienergiamme biologiaan. Sen ajan eläinkunnasta muodostui vahva yhteys meihin ja lopulta kehittyi tämä lemmikeiksi kutsuttu ilmiö. Ne ovat kehittäneet erityisen ja läheisen suhteen meihin monien inkarnaatioiden aikana. Ne ovat erilaisia kuin tavalliset eläimet ja kehittäneet oman identiteetin. Niillä on omat luonteenpiirteensä ja oma tietoisuus.

Lemmikit usein ottavat kantaakseen isäntänsä sairauksia, tunnetiloja ja mielenhäiriöitä. Ne välittävät ehdotonta rakkautta ja auttavat meitä pysymään tasapainossa.

Haluatko avata väylän, oivaltaa ja myös jo poistuneen lemmikin tietää, että olet yhä tietoinen siitä. Se ei ole vain kuollut lemmikki vaan yhä läsnä oleva ..... saattaa tuon rakastavan, uskollisen ystäväsi rauhalliselle matkalle.

Haluatko tietoa kuinka voit tuoda lemmikin takaisin uuteen inkarnaatioon? Sekin on mahdollista ja todellista.