Mikä on Crimson Circle?

Crimson Circle (CC) on maailmanlaajuinen henkisten opettajien ja opastajien yhteisö, jonka tarkoituksena on inspiroida henkistä tietoisuutta maailmassa.

Crimson Circlen yhteistyökumppanit ovat kokeneita parantajia ja henkisiä opastajia kaikilta elämän aloilta ja yli sadasta maailman maasta. Heidän henkiset taustansa ovat hyvin monenlaisia.

CC tuo kokonaisvaltaisia ja henkisen elämäntavan viestejä, tuotteita ja palveluja. Sen ensisijaisena tarkoituksena on tukea opettajia, jotka työskentelevät henkisen heräämisen ja opettamisen parissa. CC uskomusjärjestelmä on avoin ja kunnioittaa kaikkia ihmisiä ja heidän uskomuksiaan eikä pidä oikeina ihmiselämään perinteisesti liitettyjä rajoituksia.

CC sai alkunsa vuonna 1999 enkeliolento Tobiaksen inspiroivien sanomien myötä.

Tobias tunneteen parhaiten elämästään 2500 vuotta sitten kertovassa apogryfisessä Tobitin kirjassa. 10 vuotta hän on auttanut henkisen muutoksen keskellä eläviä ihmsiolentoja sekä niitä, jotka valitsevat Uuden Energian opettamisen muille.

CC on " Uuden Energian luokkahuone ". Ryhmä työskentelee psyykkis - spirituaalisen voimaantumisen ja valaistumisen kysymysten parissa. Yhdistämme ihmisyyden ja jumaluuden itsessämme ja tuomme jumaluuden osaksi itseämme.

" Sinäkin olet Jumala "- voit kokea uudesta näkökulmasta elämän tarkoituksen ja intohimon.

Crimson Counsil on taivaallisten opettajien, Ylösnousseitten Mestareitten ryhmä, johon kuuluvat mm. Tobias, Adamus Saint Germain ja Kuthumi lal Singh, jotka tuovat opetuksiaan ihmiskunnalle CC kanavointien avulla.

Crimson Circle ei ole mikään kultti tai lahko. Ketään ei pakoteta muuttamaan omia uskomuksiaan, uskontoaan..... kaikilla on vapaus tehdä aivan niinkuin he haluavat....