ENKELTEN MATKA ALKAA.......

Kuinka rohkea oletkaan ollut...

Enkelten Matka on luomisen historia, se jota olet yrittänyt muistaa: tarina, joka vapauttaa sinut. Unohda synti, rangaistus, kärsiminen ja lankeemus armosta, "olen langennut enkeli "... unohda nämä sillä ne ovat ihmisen selostuksia sille, mitä emme oikein voineet ymmärtää -

Tämä Enkeli Matka on ihmeellisin kaikista matkoistasi. Tämä on matka sinne, minne edes Henki ei ole mennyt. Kuinka rohkea oletkaan ollut tulemalla maahan. Jossain vaiheessa elämääsi kohtaat "Ruusun Hedelmän" ja muistat .... salli Kodin tulla sinuun.....

Uusi Enkelten matka - logo. Tämä Enkelten Matka koulutus on intohimoni ja toivon, että mahdollisimman moni kokisi tämän rakastavan enkeliolento Tobiaksen ja taivaallisten enkeliolentojen, jotka tukevat ja rakastavat meitä, läsnäolon. Kokisi oman matkansa kauneuden.

Enkelten matka Kotoa maan päälle ja valaistumiseen.

ENKELTEN MATKA - JOURNEY OF THE ANGELS - KOULU

TURUSSA 04. - 06. 10. 2019

Tämä kaunis kertomus sinun enkelimatkastasi maahan, on koskettava, täynnä sielusi viisautta oleva kokemus.

Kurssi antaa laajemman ja rohkaisevan näkökulman ihmisenä olemisen maailmaan näinä aikoina, joita parhaillaan elämme. Se vie sinut sielusi evoluution henkilökohtaisiin ja yksilöllisiin kokemuksiin.

Ihmisillä ei tähän asti ole ollut mahdollisuutta päästä käsiksi tähän tietoon elinaikanaan. Nyt ei tarvitse odottaa kuolemaa ymmärtääkseen, mistä on kysymys elämässä.

Enkelten matka on luomiskertomus, jota ei ole aiemmin kerrottu. Nyt sen kertoo meille oikea enkeli Tobias. Tobias, joka on ylösnoussut Mestari (samoin kuin Adamus Saint Germain ) ja siis kokenut elämiä maassa ja tietää ja tuntee minkälaista on elää maassa. Vain Ylösnoussut Mestari osaa ohjata meitä omien kokemustensa viisaudella. Kertomus selvittää miksi ja miten erosimme Hengestä ja auttaa meitä ymmärtämään, mitä enkeliulottuvuuksissa tapahtuu. Se tarjoaa uuden kuvan siitä, miten maapallo luotiin ja miksi päätimme, nimen omaan päätimme tulla tänne.

MUISTA KUKA OLET - SE MUUTTAA KAIKEN.

+ Koe elämäsi matka syvällisenä, kauniina ja koskettavana esityksenä.

+ Löydä vastaukset ikiaikaisiin kysymyksiin: " Kuka minä olen? Miksi minä olen täällä? Mistä elämässä on kysymys? Minne minä olen matkalla?"

+ Kuule tarina menneisyydestäsi, josta häpeä ja syyllisyys kumpuavat, eheytä se täysin ja luo unelmiesi tulevaisuus.

Tobias sanoo, että " tulevaisuus on eheytetty menneisyys ".

Enkelten matka herättää muistoja, jotka ovat olleet haudattuina kauan. Nyt ne auttavat sinua muistamaan vastaukset kysymyksiisi. Kurssi puhuttelee syvimpiä kerroksiasi ja herättää sinut jumalaiseen tarkoitukseesi, joka toi sinut tähän elämään.

Kuulemme usein puhetta " syntiinlankeemuksesta", mutta Tobiaksen mukaan tulimme maapallolle ratkaisemaan kysymyksen, joka on koskettanut koko luomakuntaa. Tobias muistuttaa alkuperästämme enkeleinä, jotka maan tiheässä todellisuudessa kohtaamme ne haasteet, jotka olimme kohdanneet jo aikaisemmin ei - fyysisissä ulottuvuuksissa. Tänne tulemalla löysimme haasteisiin ratkaisun, joka tuo vapauden koko luomakunnalle.

Huom! Lue osamaksumahdollisuudesta sivuiltani www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi  Verkkokaupassa kohta Crimson Circle kurssit osamaksulla.

Tobiaksen Enkelten matka ( JOA) koulu Turussa Hoitola Kukkien Silta

 Tästä linkistä voi maksaa suoraan Crimson Circlen sivuilta luottokortilla:


https://store.crimsoncircle.com/tobias-journey-of-the-angels-school-turku-finland-october-4-6-2019.html 

( Lue osamaksu mahdollisuudesta )   

Seuraa kursseja osiota. Voit myös ottaa yhteyttä minuun ja järjestän kurssin silloin kun sinulle sopii.

Rita 050-5757753

Lue osamaksu mahdollisuudesta sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Verkkokaupassa kurssit kohdasta löydät Crimson Circle kurssit osamaksulla...

Enkelten matka -koulun esittelyvideo

Voit laittaa englannin kielisen tekstityksen oikeassa alareunassa olevaa valkoista laatikkoa napsauttamalla. Vaikka tässä videossa on vain englannin kielinen tekstiys koko JOA koulun kanavoidut videot ovat suomen kielisin tekstityksin varustettuja.

Kuva Tomi Kimura

TOBIAKSEN ENKELTEN MATKA KOULU (JOA)

Tämä on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiin:

Kuka minä olen? Mistä minä olen tullut? Miksi minä olen täällä?

Miksi juuri nyt on tärkeää oivaltaa miksi olet täällä maassa? Oletko valmis tuntemaan sielusi historian?

Oletko valmis kuulemaan luomiskertomuksen, jota emme ennen ole olleet valmiit vastaanottamaan?

Oletko valmis olemaan se, joka sinä olet? Ei pelkäämään olla se, joka olet.

Tämä koulutus antaa tilaisuuden nähdä ne haavat ja pelot, joita on matkan aikana kerännyt. Tilaisuuden siirtyä niiden yli, päästää irti eheyttämällä ja selkeyttämällä menneisyyden ja luomalla uusi tulevaisuus.

Tilaisuus oivaltaa itsensä rakastamisen tärkeys täällä pyhässä paikassa nimeltä Maa.

Sopii jokaiselle, joka on juuri aloittanut heräämisensä ja astumassa omaan prosessiinsa havahtua näkemään, kuinka paljon muuta olet, kuin mitä olit luullut olevasi.

Sopii myös monia vuosia jo omassa heräämisprosessissaan olevalle.

Saa tietoa traumapisteistä elämässään.

Sielun näkökulma elämään muuttaa kaiken. Ihminen murehtii, pelkää. Sielu ei murehdi kuinka mennä eteenpäin, koska sielu tietää jo olevansa perillä ja kaikki on hyvin.

Tobiaksen sanoin : " Tulevaisuus on eheytetty menneisyys! "