Suuri muutos-miten eteenpäin?

Olet uusien mahdollisuuksien edessä
Kuva: Tsutomu Kimura

Uusi verkkokurssi - SUURI MUUTOS - miten eteenpäin?

Kurssi auttaa selkeyttämään, mitä tapahtuu sisäisesti sinussa, biologiassa - mitä ympärilläsi tapahtuu? Saat enemmän ymmärrystä muutoksen vaikutuksista ja kuinka kohdata niitä. 

Muutos vaikuttaa biologiaasi, kuinka parantaa vastustuskykyä, ei pelkällä ruoka, juoma, liikunta, uni - nämä tavat jo tiedätkin, vaan annan uuden näkökulman, joka on jäänyt yleisesti huomioimatta. Saat tietoa myös, kuinka voi hidastaa ikääntymisprosessia? Joko kiinnostuit?

Näkökulmia kuinka elää muutoksessa? Ymmärtää kaaos uudella tavalla. Uuden ajan haasteita voi olla : liikaa valoa, alhainen itsetunto... miten nämä ilmenevät ihmisten suhtautumisessa sinuun? 

Isiksen paluu - pyhä feminiinisyys - ja tasapaino? Uskallatko puhua omaa totuuttasi vai vaikenetko? Pelkäätkö puhua siitä, mitä tunnet sydämessäsi, vai valitsetko hiljaisuuden olla puhumatta, vaikka palan tunne kurkussa kertoo muuta?

Soivatko korvasi? Itsen oivaltaminen on yksinkertaista, niin yksinkertaista, että se on unohdettu. Äänen ja aikomuksen voimaa käsitellään myös kurssilla

 Kaksi harjoitusta, joiden avulla voit nostattaa autuuden tunnetta sydämessä ja energiakentässä ja voit käyttää tuon tunteen nostattamista ihan milloin vain haluat.

Vielä lisää vastustuskyvystä ja miten tunteet vaikuttavat vastustuskykyyn ja miten voi parantaa sitä. Mikä on lapsuuden emotionaalisten mallien vaikutus? 

Kurssi ei ole vain ns.valotyöntekijälle vaan kaikille, joita käsiteltävät asiat kutsuvat. Kurssin voi edetä omaan tahtiin, koska koko materiaali on heti saatavilla. 

Olen ladannut kurssille paljon sinua auttavia latauksia, jotka vaikuttavat ja helpottavat elämääsi. Jokaisen latauksen voit itse valita halauatko sen vai et. En siis pakota sinua mihinkään, mitä et itse halua.

Olen yli 20 vuoden aikana saanut olla tukemassa monia erilaisia haasteita kohtaavia ihmisiä ja toivon, että tämän kurssin materiaali auttaa sinua voimaan paremmin.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/ab5b1970-bb2b-42d6-8500-102c412f1f97