Kuva: Tomi Kimura

Suru / ote artikkelista: Kukkien Silta vie enkelikotiin/ Ultra 1.9.-2014

Minun on ollut paljon helpompi kokea rakkaan isäni menetys, koska sain olla viimeiseen saakka hänen kanssaan yhteisellä matkallamme. Äitini menetys helpottui, kun saatoin hänet DreamWalker Death kurssin aikana Enkelikotiin.

Herkkänä ihmisenä olen itsekin hämmästellyt sitä, kuinka helppoa minun on ollut puhua  heidän poismenostaan. Minun ei ole tarvinnut peittää surua tai vaieta siitä, koska suru on muuttunut iloksi ja kokemus, jonka vanhempani minulle lahjoittivat, on ollut hämmästyttävin henkinen kokemus, joka minulla koskaan on ollut. Sain pitää vanhempani näin kauan ja he poistuivat aikana, jolloin tietoisuus on mahdollistanut jälleen DreamWalkin paluun.

Unelmanani on, että kuolemasta tulee se rakkauden täyteinen, kaunis kokemus ja siirtymä, jossa enkeli palaa kotiin. Tämän vuoksi olen kouluttautunut DreamWalker Death - koulun opettajaksi, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus kouluttautua omien rakkaitten läheistensä saattamiseen, muuttaa kuolemisen pelon energiaa ja ymmärtää kuka oikeastaan on ja miksi tuli maahan.

Vastauksia kysymyksiin: Kuka olen? Miksi tulin maahan?.....Löydät Tobiaksen Enkelten Matka koulun aikana. Kurssi kertoo oman matkasi Kodista Maahan.... Oletko valmis?

Jokainen on tärkeä, mahtava, suurenmoinen, kykenevä ja jokaista tarvitaan.