Menestys yrityselämässä, työssä....

Seksuaalienergia koulun logo

Jokin asia oli niin syvää ja henkilökohtaista...Mutta sen illan jälkeen mikään ei ollut enää samanlaista.... näin kertoo nainen, joka 7 vuoden iässä joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

" Kehoni tuntui oudolta.. ikään kuin se ei enää sopinut minulle. Se tuntui vahingoittuneelta ja häpeälliseltä. Minä peitin sen vaatteilla ja piilotin itseni maailmalta.  Tarinani ei ole ainutkertaineen...."

Tilastot seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väkivallasta ovat korkeita ja kyse on vain raportoiduista tapauksista.

Moni nainen kantaa mukanaan hyväksikäytön energioita. Joku on tietoinen niistä ja moni ei sitä ole.

Kasvattaakseen menestyksekkään yrityksen tai menestystä yleensäkin, on omattava kyky vastaanottaa paljon monilla eri tasoilla.

Kun nainen on kokenut seksuaalsista hyväksikäyttöä tai seksuaalista väkivaltaa hänen kykynsä vastaanottaa pohjautuu kompromisseihin.

Miksi? Koska hän on käynyt läpi kokemuksia, jotka olivat vahingollisia ja alitajuisella mielellä on hyvin voimakas puolustusjärjestelmä, joka haluaa pitää hänet turvassa vahingollisilta kokemuksilta.

Valitettavasti tämä puolustusjärjestelmä ei päivity ja se pitää poissa asioita ja ihmisiä, joita hän tarvitsee luodakseen menestystä.

Alitajuisesti hän ei luota enää kehenkään ja mikä surullisinta, hän ei luota edes itseensä. Hän työntää koko ajan pois ihmisiä, ystäviä,kolleegoita, mahdollisia asiakkaita, tilaisuuksia ja rakkautta....

Seksuaalienergia koulu mahdollistaa turvallisen tilan olla sinä, on turvallista olla maailmassa, on turvallista jakaa tietämystään, omaa osaamistaan esim. yrittäjänä ja lopulta tulla pois piilosta ja kasvattaa menestystä itselleen.

Kuka sinä olet ja mitä sinä teet on tärkeää. Kun voit rakastavasti katsoa kaikkia kokemuksiasi kasvun LAHJANA, voit olla ystävällisempi itsellesi ja tunnet omaavasi kykyjä palvella toisia ja olet kuin magneetti asiakkaillesi, koska he tietävät sinun ymmärtävän taisteluja, joita he käyvät läpi ..... ja he tuntevat olevansa valmiita menestymään lahjojensa avulla.....

Sinun suurimmalle menestyksellesi....