Lisäpalvelut

Kuva Tomi Kimura

1) Elämä on juhlaa!

Juhlitaan elämää! Retkiä luontoon, kahvi - ja teehetkiä yhdessä, tutustutaan lapsuuden maisemiin. Lisäpalvelut määräytyvät saatettavan toiveiden mukaan. Voi tehdä pitkiä matkoja tai nauttia vain hiljaisista hetkistä yhdessä. Hengittää yhdessä, pitää kiinni kädestä, keskustella ja muistella rakkaita läheisiä, sovun löytämistä itsensä ja oman elämänsä kanssa.

Elämän juhlan järjestäminen läheisten kanssa, nauttia kaikesta hyvästä, elämän ihanuudesta. Elämä on suuren juhlan arvoista!

2) Kirja elämästä.

Yhdessä voi tehdä kokonaiskatselmuksen elämäänsä; mikä oli parasta, mikä oli vaikeinta? Mikä oli tärkeintä? Mitkä olivat elämän tähtihetket, vaiheet, ihmiset? Kirjasta voi tehdä muiston läheisilleen yhteisestä ajasta.

3) Kokemusten jakaminen omaisille.

DreamWalkerin tärkein osa on kuoleman jälkeinen matka. DreamWalker voi osallistua hautajaisiin, jossa voi kertoa omaisille tarkemmin siitä, millainen matka oli ja miten se tehtiin. Omaiset voivat esittää kysymyksiä ja saada terkempaa tietoa tehdyn matkan yksityiskohdista.

 

OLEN VAKUUTTUNUT SIITÄ, IHMISEN ELÄMÄ JA KUOLEMA, SIIRTYMÄVAIHE, OVAT KUNNIOITTAMISEN, HUOMIOIMISEN JA JUHLIMISEN ARVOISIA.

JUHLISTA SIIS ELÄMÄÄSI.