Katso esittelyvideo Seksuaalienergia koulusta.

Kolme päiväinen kurssi alkaa turvallisen tilan luomisella, jossa voi avautua turvallisesti. Tobias kertoo seksuaaliviruksesta, tietoisuusviruksesta, miten se muuttaa muotoaan koko ajan.Miten virus vääristää , saa tuntemaan yksinäisyyttä, arvottomuutta.
Kurssilla voit puhdistaa energian itsessäsi. Oletko valmis.

SES -koulu.

Tobiaksen ja Adamus St. Germainin seksuaalienergia koulu (SES)

Tämä kolme-päiväinen kurssi keskittyy fyysiseen ja psyykkiseen ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja manipulointiin, " energian varastamiseen" ja energioiden väärinkäytön ymmärtämiseen ja kuinka eheytyä uudessa tietoisuudessa. Koulu antaa yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka voit eheytyä syvistä energiahaavoista ja alkaa nauttia elämästä uudella tavalla.

Tunnistatko elämäsi tuskalliset, toistuvat mallit?

Tunnetko itsesi usein voimattomaksi tilanteen uhriksi?

Energian väärinkäytöllä on moninaisia muotoja. Se ei ilmene vain seksuaalisena väärinkäyttönä vaan myös psyykkisenä ja henkisenä manipulaationa, avoimena tai peiteltynä hyökkäyksenä perheessä, työssä tai yhteiskunnassa. Se on virus, tietoisuusvirus, joka muuttuu ja lisääntyy alituisesti ravitakseen itseään.

SES - kurssikokemus osoittaa vakuuttavasti, millä tavoin energian väärinkäytön dynamiikka toimii ja miten " tietoisuusvirus " alunperin syntyi. Opit näkemään, miten virus näyttäytyy arjessa tai naamioituu. Se aiheuttaa itsen sabotointia, voimattomuutta ja syyllisyyden tunteita, pelkoja tai toistuvia malleja. Jos se tunnistetaan ja vapautetaan, voivat syvät, usein ikivanhat haavat parantua juuria myöten. Avain siihen on meissä itsessämme, ehdottomassa itsen rakastamisessa, hyväksymisessä ja myötätunnossa.

Alun perin maskuliinisen ja feminiinisen energian epätasapaino saa aikaa kriisejä yksilötasolla ja koko maailmassa. Kun tunnistaa näiden energioiden toiminnan, tulee tietoiseksi siitä, mitä maailmassamme tapahtuu.....

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka

+ ovat elämässään kohdanneet ja kokeneet hyväksikäyttöä sen laajassa merkityksessä,

+ käsittelevät terapeuttina tai muussa työssään asiakkaiden kanssa tätä teeme-aluetta,   

+ etsivät energiadynamiikan syvempää ymmärrystä uuden tietoisuuden näkökulmasta

+ ja kaikille niille, jotka haluavat taas tuntea elämän koko ilon ja täyteyden.

Katso kurssi - aikataulua kohdasta kurssit 2017

Tästä linkistä voi ilmottautua kurssille.

  kurssin linkki tulee tänne myöhemmin

Tobias ja Adamus Saint Germain

St. Germain /
Kuva Euroopan ihmemiehestä 1700-luvulla.

TOBIAS

Tobias on enkeliolento, joka on elänyt monia elämiä maan päällä. Hän on elänyt viimeisen elinaikansa maan päällä noin 50 eaa, ja hän palasi nykyaikaan enkeliulottuvuuksista ollakseen mukana siinä, mitä kutsutaan " suurimmaksi tietoisuuden kehitykseksi, jonka ihmiskunta on koskaan kokenut."

Tobias on osa enkeliryhmää nimeltä Crimson Council. Tämän ryhmän henkisenä tarkoituksena on opettaa energioiden käyttöä ja Tobias on apuna niille, jotka käyvät läpi henkisen muutoksen ja pyrkivät integroimaan jumaluuden ihmisyyteen. Yhdistymään omaksi itseksi tulemiseen.

Tobiaksen sanomat Crimson Circelle alkoivat vuonna 1999. Tobias antoi viimeisen sanomansa Geoffrey Hoppen kautta 19. heinäkuuta 2009, ennen siirtymistään seuraavaan elämäänsä maan päällä.


ADAMUS ST GERMAIN

 

Adamus Saint - Germain on ottanut Tobiaksen tehtävän jatkaa Uuden Energian opettajien kouluttamista. Koulua tukevat Tobiaksen ja Adamuksen energioiden lisäksi Arkkienkeli Raphael, Kuthumi, Kwan Yin ja Maria Magdaleena.

Tämä koulu käsittää videoesityksiä, joissa Geoffrey Hoppe kanavoi Crimson Councilin Tobiasta  ja Adamus St Germainia Linda Benyo Hoppen avustamana sekä sertifioitujen opettajien ohjaamia toimintoja,

 Adamus St Germain on sama Suuri Mestarillinen "Läsnäolo", joka työskenteli Ranskan hovissa ennen Ranskan vallankumousta ja hänen neuvonsa tuolloin olisivat säästäneet maan suurilta kärsimyksiltä. Häntä nimitettiin tuolloin Euroopan "Ihmemieheksi".

Tämä Mestari työskentelee hellittämättömästi ihmiskunnan Vapauden hyväksi.

Uusi seksuaalienergia koulun esittelyvideo.

Tobiaksen SES Adamus St Germainin energioiden tukemana...