Kreivi Saint Germainin säveltämää musiikkia.

Saint Germain oli maassa eläessään monitaituri... mm. taiteen, tieteen aloilla.

Ylösnoussut Mestari Saint Germain

Adamus Saint-Germain on ylösnoussut mestari, professori ja Crimson Circlen johtava opettaja, joka tunnetaan ennen muuta tarinoistaan Euroopan ihmemies " Kreivi Saint- Germainina" 1700- luvulla. Hän on keskeinen opettaja uuden energian ajan opettajille ja tarjoaa koulutuksia, jotka edistävät ja selvittävät siirtymistä kaksinaisuuden vanhasta energiasta jatkuvasti laajentuvaan, loputtomien mahdollisuuksien uuteen energiaan. Adamus Saint- Germain on ottanut tehtäväkseen kouluttaa Uuden Energian, Uuden tietoisuuden opettajia.

Mestari Saint - Germain on sama Suuri Mestarillinen " Läsnäolo ", joka työskenteli Ranskan hovissa ennen Ranskan vallankumousta ja jonka neuvot, jos niitä olisi noudatettu, olisivat säästäneet maan suurilta kärsimyksiltä.

Nykyisin hän on erottamattomasti yhteydessä Amerikkaan - sen menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen, Amerikan kansan puhdistamiseen ja valaisemiseen. Itsenäisyysjulistus on hänen avunantonsa ja vaikutuksensa tulosta.

On koittanut aika, jolloin Kaukoidässä säilytetty ja vartioitu Suuri Viisaus on nyt tuleva leviämään ihmiskunnan keskuuteen.

Crimson Circle tuo yhteen eri puolita maailmaa ihmisiä, jotka tunnistavat jumalallisen puolensa ja inspiroituvat Uuden Energian maailmanlaajuisesta tietoisuudesta edelläkävijöinä ja esimerkkeinä. Opettajat ohjaavaat työpajoissa ja yksityisistunnoissa niitä, jotka parhaillaan kokevat henkisen heräämisen prosessia.

Geoffrey Hoppe ja hänen vaimonsa Linda välittävät Adamus Saint- Germainin, Tobiaksen ja Kuthumi LalSinghin sanomia monissa Crimson Circlen seminaareissa , jotka on omistettu yksilön voimaantumiselle ja elämälle Uudessa Energiassa.

Kreivi de St. Germain/ piirros kirjasta The Comte de St. Germain - The Secret of Kings/ 1912

DreamWalker aloittaa työnsä tapaamalla saatettavan ja on paikalla mahdollisuuksien mukaan myös fyysisestä kehosta poistumisen aikana.

Tästä alkaa DreamWalkerin työ. Hän saattaa siis siirtyvän näkymättömässä maailmassa. Hän on tasapainoinen, opas, joka kulkee saatettavan kanssa läpi maan vetovoimassa olevien tasojen ja vie hänet enkeliulottuvuuksiin, yli Kukkien Sillan, jos saatettava niin valitsee.

DreamWalk ei siis pääty kun elämä fyysisessä kehossa päättyy, vaan työ jatkuu siitä aina enkelikotiin asti.

Tämä uusi tapa saattaa siirtymävaiheessa oleva on Adamus Saint - Germainin ja Crimson Council ryhmän tarkoin suunnittelema.

Tätä työtä eivät enkeliolennot pysty tekemään, koska siirtyvälle enkeleiden energia on useimmiten näkymätöntä. Siirtyvä ei siis tunne heidän energiaansa. Ihmisen energia on taas siirtyvälle tutumpi ja siksi hänen on helpompi kulkea ihmisen kanssa. Kun yhteys on luotu ennen siirtymistä, DreamWalker on opas, tasapainossa oleva ja luotettava apu ja ystävä matkalla useinkin hyvän hämmentävien maan lähialueiden läpi.