Adamus Saint - Germainin DreamWalker Death - koulun logo

Mitä on DreamWalker Death?

DreamWalker Death  (TM) on uuden tietoisuuden saattohoitoa, oikeastaan saattomatka olisi parempi sana.

Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen - sinulle, läheisillesi? Useimmiten koemme, että kuolema on kaiken loppu. Kuolevat ovat usein yksin kokemustensa kanssa vaikka heistä pidettäisiin huolta. Kuoleman suuresta kokemuksesta muodostuu monelle yksinäinen, pelottava tapahtuma.

"DreamWalk" on perinne, joka on lähes yhtä vanha kuin ihmiskunta. Se mahdollistaa meille elämän ja kuoleman välisen kuilun ylittämisen. DreamWalker saattaa kuolevan rajan ylitse lempeästi ja myötätuntoisesti kunnioittaen jokaisen yksilöllistä tietä. Matka näkymättömässä maailmassa mukana opas, joka tuntee nämä tasot, auttaa sinua kulkemaan hämmentävien maan lähialueiden ohi puhtaille ja rauhallisille alueille.  Olet oppaan kanssa kaunilla matkalla "Kukkien Sillalle", jossa enkelit ottavat tulijan kunnioittavasti vastaan.

Kuolema ilman pelkoa. Lähestymistapamme kuolemaan on aika muuttua ja oivaltaa sen olevan suuri siirtymävaihe ihmisen elämässä. Ruumiin kuolema on muutos uuteen vapaampaan olotilaan ja kuolema on tarkoituksen mukainen, jotta emme jäisi tänne Maan päälle ,vaan kehon voimien ehtyessä, kuoleman voi kohdata tilaisuutena uusiutua ja uuden kokemuksen saamisena.

DreamWalk ei ole mihinkään uskontoon liittyvää. Kukapa ei haluaisi ystävää, joka vie hänet kävelylle?

DreamWalker Death - koulutus./ KORONA VIRUKSEN VUOKSI PERUUTETTU

Hautajaiset päättävät matkasi Maan päällä, mutta siitä alkaa uusi matka, koska Henkesi jatkaa elämäänsä ei - fyysisillä tasoilla. Mitä näillä tasoilla tapahtuu, riippuu sinun omista uskomuksistasi ja tietoisuutesi tasosta.

Tässä kolme päivää kestävässä koulutuksessa, saat tietoa, mitä tapahtuu siirtymää ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Tietoisuutemme on laajentunut niin paljon, että tälläinen koulutus voidaan pitää kolmessa päivässä.

Koulutuksen loputtua sinulla on täysin uusi ja erilainen näkökulma kuolemasta ja myös elämästä.

Koulutus sallii sinun tulevan valtuutetuksi DreamWalker Death - Unimatkaajaksi.

DreamWalker tuo tukea rakkailleen tai asiakkailleen, auttaa heitä lempeästi kulkemaan siirtymän läpi ja ohjaa heidät ei - fyysisten tasojen läpi aidon levon paikkaa, enkelikotiin.

DreamWalk on muinainen, henkinen prosessi, joka kunnioittaa kuolemaa pyhänä matkana yksilölle yhtä hyvin kuin perheelle ja yhteisölle. Tämä koulutus on kuitenkin uudelle ajalle sopivassa muodossa, energiat ovat tällä hetkellä niin erilaisia, kuin vanhan energian aikana. Olemme siis valmiita näkemään kuoleman suurena siirtymävaiheena ja oivaltamaan ettei kuolemaa ole siinä muodossa, kuin meille on kerrottu.

Tämä hämmästyttävä materiaali on sopiva jokaiselle, joka on kiinnostunut oppimaan enemmän kuoleman siirtymäprosessista tai niille, jotka haluavat tarjota palveluaan yhteisölleen sertifioituna DreamWalker - oppaana. Tämä koulutus on myös avautumista moniuloitteisuutemme oivaltamiseen.  DreamWalk = matka muille tasoille tietoisena ollen. Oivallat, että on niin paljon muutakin kuin tämä ihmisen rajoittunut näkökulma. Tämä on hyvä ja selventävä koulutus niille, jotka jo tekevät " fyysisen kehon"  saattohoitoa. Kurssi on kuitenkin paljon muutakin, kuin saattohoito  ..... Kurssin jälkeen voi paremmin auttaa siirtymävaiheessa olevaa käsittelemään kuoleman pelkoaan ja päästää irti myös omista peloistaan.

Omana kokemuksenani voin kertoa tämän olleen ihmeellisin ja intensiivisin henkinen kokemus, joka minulla on ollut ja tämä on vahvistanut jo olemassa olevaa tietoisuuttani. Asiat vain asettuivat paikoilleen. 

Olen hyvin kiitollinen kokemuksestani ja kunnioitan itseäni enemmän ja valitsen eläväni erillä tavalla elämääni.Voisin sanoa, että koen valtavaa elämisen riemua ihan uudella tavalla.

JA NIIN SE ON.

Ystävällisin terveisin

Rita Forsberg-Kimura